Selecteer een pagina

“Wij komen graag bij u thuis om onze producten te laten zien

“Wij komen graag bij u thuis om onze producten te laten zien

AHA interieur, combineert
vakmanschap met service en gemak aan huis

Wubbolt Hamming komt bij u thuis voor advies over raambekleding, zonwering en vloeren. U kunt direct de kleuren en materialen bekijken om te zien wat het beste past bij uw woonwensen en interieur. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. In de visie van AHA Interieur kan advies over raambekleding, zonwering en vloeren het beste ter plekke worden gegeven. Daar waar het beleefd en gebruikt wordt: thuis. Wij komen langs wanneer het u uitkomt. En dan treft u een adviseur die nog echt tijd voor u heeft. In alle rust kunt u de meegebrachte stalen bekijken en vergelijken in uw eigen interieur.

Om bepaalde wensen van onze klanten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, werken wij nauw samen met verschillende professionele bedrijven. Zo schakelen wij indien gewenst voor schilderklussen in en rondom uw woning of bedrijfspand, graag de hulp in van Schildersbedrijf Menninga uit Annen. Daarnaast maken wij ook gebruik van de kennis en expertise van een goed aangeschreven interieurstylist. Hierdoor kunnen we letterlijk het compleetje plaatje voor u realiseren en daarnaast snel en effciënt te werk gaan.

Wij adviseren eerlijk over wat in uw situatie de beste en mooiste optie is. In onze ervaring bestaat voor elke wens en budget een passende oplosing. Bovendien kent AHA Interieur betaalbare prijzen, doordat we geen winkel of personeel hebben. Bij elk advies hoort een duidelijke prijsopgaaf vooraf. Vaakt ontvangt u die al direct. Zo komt u niet voor nare verassingen te staan. Uw wens is altijd ons uitgangspunt.

Uw wens is altijd ons uitgangspunt

AHA Interieur staat voor ervaring en vakmanschap. U wilt jarenlang van uw aanschaf kunnen genieten en dat kan alleen door kwaliteit te leveren. Daarom werken we met merken die zich hebben bewezen. Maar een prachtig product is pas het halve werk. Het zorgvuldig inmeten, en monteren of leggen, is minstens zo belangrijk. En dan zit u goed bij AHA Interieur. Met het inmeten en monteren van raambekleding en zonwering heeft AHA Interieur inmiddels 20 jaar ervaring. Voor het leggen van een vloer werkt AHA Interieur met alleen professionele vloerenleggers die ook hun vak verstaan.

Vrijblijvend kennis maken met AHA interieur?

 

Social Media

   

Contactgegevens

AHA interieur
Annerweg 31
9471 KT Zuidlaren
M: info@ahainterieur.nl
T: 06 22464027